EcoTronicPlus app  - doppen reinigen via je telefoonТук ще намерите точната информация в точното място с EcoTronicPlus приложението и изпълнение на дейностите. Първата функция на приложението е почистване на дюзите.

EcoTronicPlus app - Чистене на дюзите

EcoTronicPlus app - agrifac condor per dop reinigenЧрез приложението може да се пускат и спират помпите. Заставайки зад пръскачката, лесно е да се стартират помпите с едно докосване на екрана. Също така е възможно да се превключват секциите, или дори всяка дюза, за да проверите разпръскването. За незначително време става ясно, дали дюзите работят правилно, което дава възможност да се почистят веднага. Това всичко е възможно без да се налага да ходите напред-назад между кабината и стрелата.

EcoTronicPlus: предлага несравнима лекота на работа

EcoTronicPlus app - Agrifac Condor optimaal overzicht С домашно проектираната и разработена системата EcoTronicPlus, Agrifac предлага несравнима лекота на работа. EcoTronicPlus осигурява оптимален контрол и интуитивна работа. Това дава на потребителя цялата необходима информация, докато работи. Системата има особено ясен цветен сензорен екран, който показва точно това, което се случва в машината. Всички основни процеси и показатели на машината са видими само с един поглед.

Точната информация на точното място

EcoTronicPlus app Agrifac condor vulspoelbakДа се покаже информация, която трябва в точния момент и на точното място, това е важно. Ето защо Condor има стандартен терминал до входящия бункера за препарата. Това позволява на потребителя да започне пълненето на резервоара, да активира бункера и да настрои системата GreenFlowPlus за почистване на филтъра. Освен това тя показва по ясен и визуален начин нивото на запълване на резервоара.

Изтегли приложението сега от Google Play Store

Отиди на изображението по-долу и изтегли EcoTronicPlus App. – Приложение за визуално управление. 

Download de EcoTronicPlus app van de Agrifac COndor in de Google Play store

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Всички права запазени.