Agrifac - GreenFlowPlus

GreenFlowPlus: Оптимално пръскане. Brilliant Simple.

GreenFlowPlus е уникалната и интелигентно конструирана система на пръскане на Agrifac за оптимален резултат при пръскане. Компактно изработена помпа с възможно най-къс кръг на циркулация, което води до минимално наличие на неизползвана течност във фитингите, като почистването е изключително лесно и бързо. В допълнение се използва циркулационна система, така че течността за пръскане циркулира постоянно под високо налягане през линиите за пръскане, благодарение на пневматично управляеми quadrajet (4) дюзи. Това осигурява оптимално пръскане, в комбинация с много бърз и прецизен регулатор на налягането.

Компактно изработената помпа с възможно най-къс кръг на циркулация и ел.управляемите клапани осигуряват запазване на химикалите и наличие на минимално количество остатъчна течност. Формата на резервоара и смукателният отвор спомагат в резервоара да не остава неизползвана течност. Тъй като няма остатъчна неизползвана течност първо се гарантира липсата на загуба на химикали, а също така и изключително бързо и лесно почистване на системата за пръскане. Следователно неизползваната течност не представлява проблем за Agrifac.

Първокачествено пръскане

С уникалния пневматично управляем регулатор на налягането от Agrifac се постига оптимален резултат при пръскане. Регулаторът на въздушното налягане регулира налягането в тръбите за пръскане, което води до изключително точен резултат при пръскане. Тъй като регулаторът може да реагира изключително бързо, ако пръскането се прави със смяна на ширината на пръскане, например с автоматичен секционен контрол, литрите на хектар са изключително точни. Самопочистващият се филтър на налягането с висок капацитет предпазва от спад в налягането и загуба на налягане; в комбинация със стандартни тръби от неръждаема стомана с диаметър 25 mm и регулатор на налягането, се гарантира оптимално разпределение на течността за пръскане, дори с високи количества изпръскани на минута.

Пълна циркулация

Системата за пълна циркулация започва от момента на напълване на резервоара. Зареждането на резервоара става чрез системата за размесване в дъното на резервоара и чрез тръбите за пръскане (на щангата). Това също се случва, когато помпите са включени, но няма зареждане. Това води до работа на циркулационната система, следователно течният материал за пръскане никога не е в застой в тръбите. По този начин не се появява натрупване на утайка в тръбите. Налягането е винаги равномерно и може да се започне пръскане без появата на триъгълник при операцията. По време на пръскането електрическият вентил се включва автоматично, в резултат на което течността се изпомпва в линиите за пръскане от двете страни. Това прави възможно изпръскването на по-големи количества материал.

GreenFlowPlus позволява винаги да се изпръсква правилното и точното количество разтвор

  • Без утайка благодарение на постоянната циркулация при високо налягане, достигащо дюзите 
  • Липса на неизползван разтвор в резервоара
  • 99.99% от разтвора се изпръсква
  • Постоянно налягане дори при бързи промени на работната ширина 
  • Изключително лесно почистване
Запитване за брошура

GreenFlowPlus

Brilliant Simple

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Всички права запазени.