Agrifac - Condor ClearancePlus

С по-голям просвет от земята до по-високо ниво

При култури като рапица, слънчогледа и царевицата, често е необходимо да се прилага растителна защита на по-късен етап от техния растеж. Това означава, че е необходимо да се пръска царевица на височина от 2 до 3 метра например. Следователно е предпочитана пръскачка с голям просвет от земята. В други случаи докосването на културите е вече проблем, както е в случая със слънчогледа, чиито пити се чупят лесно. За този вид ситуации Agrifac предлага ClearancePlus, самоходна пръскачка с просвет от земята 2 метра! С тази машина е възможно пръскане върху най-високите култури. 

Просветът от земята може да се задава безстепенно между 130 и 200 cm, с оптимален просвет задаван за всеки вид култура. Също както и останалите, новият модел Condor ClearancePlus се характеризира с уникалното шаси StabiloPlus. Това шаси без усилие компенсира всяка срещната неравност, което прави пръскачката изключително стабилна и комфортна, на пътя и в полето. Това е огромна полза за стабилността на пръскащите щанги, хоризонтално и вертикално. Щангите могат да бъдат вдигнати на височина до 440 cm. Също както шасито StabiloPlus при другите машини, ширината на коловоза може да се задава безстепенно, от 190 до 265 cm в случая с Condor ClearancePlus. За използване на Condor с по-големи ширини на коловоза се предлага също така шаси ClearancePlus, където ширината може да се регулира от 225 до 300 cm. За движение по шосе, шасито StabiloPlus може бързо и лесно да бъде свалено. С нисък център на тежестта и стандартна височина на машината можете да пътувате безопасно от поле до поле!

Agrifac Condor ClearancePlus hoge bodemvrijheid spuiten zonnebloemen  Agrifac Condor ClearancePlus in mais hoge bodemvrijheid spuiten zonnebloemen  Agrifac Condor ClearancePlus zelf rijdende veldspuit hoge bodemvrijheid spuiten mais  Agrifac Condor ClearancePlus hoge bodemvrijheid spuiten zonnebloemen zelfrijdende veldspuit  Agrifac Condor ClearancePlus hoge bodemvrijheid spuiten mais zelfrijdende veldspuit  Agrifac Condor ClearancePlus hoge bodemvrijheid spuiten mais zelfrijdende veldspuit

Безоасна, достатъчно количество храна при работа във високи култури

  • Най-големият просвет за високи култури 
  • Стабилна, безопасна и прецизна
  • Всички предимства на Condor
Запитване за брошура

Condor ClearancePlus

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Всички права запазени.