Agrifac - VertiPlus

Специални култури, специални решения

Agrifac е разработил специална система за вертикално пръскане по културите като например аспарагус: VertiPlus. Лесно разглобяемата система VertiPlus е свързана към стандартния J-boom на Agrifac Condor.

Със системата VertiPlus се постига оптимално проникване в културата. Положението на дюзите може лесно да се регулира към височината на културата, както и затварянето на дюзи. Най-ниско разположената от 4те дюзи се използва за пръскане на хербициди върху редовете. Тръбата за пръскане на системата Vertiplus е свързана към стандартните държачи на Quadrajet (4) дюзите, така че това дава възможност за работа с GPS контрол на секциите.

Висок просвет от земята с висок капацитет

Стандартният просвет от земята от 125 cm при Agrifac Condor е повече от достатъчен за предотвратяване на щети по аспарагуса. Agrifac Condor със системата за пръскане VertiPlus дава възможност за пръскане с по-големи ширини на щангата. Agrifac Condor VertiPlus е оборудвана с 24 метра широка щанга.

Гъвкавост

Системата VertiPlus лесно може да бъде отстранена, след което пръскачката може да се използва за традиционно пръскане на културите.

Безопасна, достатъчно количество здравословна храна

  • Хоризонтален начин на пръскане на култури като аспержи 
  • Лесен монтаж/демонтаж
  • Оптимално поникване на културите
  • Всяка капка попада на точното място
Запитване за брошура

Agrifac Condor VertiPlus

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Всички права запазени.