Agrifac - BalancePlus

BalancePlus ефективен баланс на раменете при равни и наклонени условия

BalancePlus амортисьори срещу отклонение и активна регулировка на височината на раменете за ефикасно дозиране на материала; точното количество на точното място.

Някога питали ли сте се, защо въжеиграчът се нуждае само от един прът, за да еквалибрира или балансира? Правилно, използват се законите на природата, като гравитацията. Същото се отнася и за Agrifac J-boom. Щангата е в естествен баланс, така че не е било необходимо разработването на сложна балансираща система: Изключително опростена. Agrifac J-boom е разположана върху съединение във формата на полукръг, което осигурява подходящия баланс във всяка ситуация.

Системата BalancePlus се доказва отново и отново, когато се сравнява с конкуренцията си, благодарение на своята опростеност и ефективност. Системата BalancePlus запазва равновесие на щангата, дори по най-агресивните тестови терени. Всичко това води до оптимален резултат при пръскане: желаното количество на точното място.

ProActiveBalancePlus 

ProActiveBalancePlus, активен баланс

Балансиращата система ProActiveBalancePlus на Agrifac е допълнение към системата BalancePlus. Принципно нищо не се променя; само позицията на полукръга се регулира автоматично. По този начин щангата остава балансирана дори при трудни условия, като например дълбоки коловози при напояване. Тъй като балансиращата система реагира про-активно на движенията на машината, щангата може да се поддържа на точното ниво, дори при най-трудни условия.

BoomSupportPlus 

BoomSupportPlus, следва контура на земята за оптимален резултат при пръскане по наклонени терени

Системата BoomSupportPlus помага на оператора в получаването на най-добър резултат при пръскане по наклонени терени. Датчици на щангата измерват разстоянието от рамото до земята или културата (в зависимост от избраната настройка) и го поддържа постоянно. Тъй като променливата геометрия се управлява от системата BoomSupportPlus, пръскащото рамо следва контура на почвата или културата, дори ако наклоните се сменят бързо. Зададената височина и краткото време на реакция улесняват системата BoomSupportPlus за осигуряване на оптимално качество на пръскане. Системата е напълно интегрирана в съществуващата система BalancePlus, което означава, че качеството е гарантирано.

Ефективно балансиране на стрелата при равни и хълмисти терени

  • Брилянтно просто: Конструкцията на стрелата Agrifac J-Boom е естествено балансирана, затова няма наложителна необходимост от допълнителна система за балансиране 
  • ProActiveBalancePlus: балансираща система, която реагира предварително спрямо движенията на машината, стрелата винаги остава точно изравнена, дори и при най-трудни условия на работа
Запитване за брошура

Pieperline

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Всички права запазени.