Agrifac - Развивай се заедно с нас

Career at Agrifac Machinery B.V. - Grow with usВ Agrifac ние създаваме съвременни пръскачки и комбайни, които позволяват на нашите клиенти да подхранват техните култури от етапа на семето до жътва. Ние осигуряваме възможност на фермерите да определят по време на вегетативния период на растението, от какво количество вода се нуждае то, храна или защита, за да се постигне възможно най-добрия добив, съобразено с условията на осигуряване на достатъчно количество от продукта, неговото здраве, безопасност и устойчивост.

Специалистите от Agrifac работят и взимат решения заедно с техните клиенти, те се учат и израстват всеки ден, за да развиват и изграждат пазара на продажбите на нашите продукти по света. Ние подкрепяме нашите колеги, предлагайки им стимулираща работна среда с добри възможности за обучение и развитие. 

Искаш ли да помогнеш за изхранването на света и да се развиваш заедно с нас? Твоето писмо за кандидатстване е добре дошло, особено, ако виждаш истински възможности и предпочиташ истинско предизвикателство в света на опита и доверието. Независимо дали си опитен професионалист, току-що завършил специалист или студент, ние ще открием правилната възможност за развитие за теб. Приканваме те да провериш за нашите свободни позиции на тази страница. 

За повече информация за свободни позоции, възможности за обучения и др. пишете ни на: career@agrifac.com

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Всички права запазени.